Thursday, June 14, 2012

Hari Merdeka Di Bulan Jun



Bismillah



Alhamdulillah, tamat degree sudah!






Izinkan aku lupa diri dalam 2 minggu ni.

Nak pergi packing buku, letak dalam kotak, balut dengan plastik, pagar dengan papan, kunci dengan mangga besi, kambus dalam tanah...


... atau campak dalam laut.?


Owh jangan..jangan..
Ilmu tu.


Sampai mati aku terus belajar, insyaAllah~



14 tindakbalas kimia:

miza kimbum said...[Reply to comment]

tahniah cik ungu ! XD

Nur Aischa said...[Reply to comment]

wahhh bestnya :D tahniah buat cik ungu ya..

sya-hi-da said...[Reply to comment]

salam.

wah. uia?

selamat ber-kenal. :)

¿n0die? said...[Reply to comment]

YAY updateeeeeeee BHABAHABAHHAHAHA

Congrats oh :)

shedameor said...[Reply to comment]

tahniah cik ungu :)

Encik Atan said...[Reply to comment]

mabruk....

Cik Muda said...[Reply to comment]

jangan lupa update...

si ngokngek said...[Reply to comment]

jual weh..boleh kaya raya..hahaha

si ngokngek said...[Reply to comment]

jual weh..boleh kaya raya..hahaha

bella luna said...[Reply to comment]

wah, gile jeles,. aku pun da x sabar nak habis degree, but got 1 sem more to go,.agaga,. bdw, congrats cik ungu, semoga terus sukses and maju kehadapan,..(mmg xde maju kebelakang, aku tahu tu):D

afzalsukasuki said...[Reply to comment]

tak kisah la camner ko pose pon aku tetap sukeeee :D

fizafantagirO said...[Reply to comment]

perghh , kejam sungguh Mulan Jameelah nih .

erkk peace ! nape boleh lama tak terbang ke sini ek ?
pelikk nih

cik ungu said...[Reply to comment]

ahahha trimas semuaaaa

caliph shuriken said...[Reply to comment]

congratz pepel ^^