Monday, April 23, 2012

Unit Trust - CWA


Bismillah

 
Zaman sekarang ramai orang buat duit dengan jadi ejen produk. Ada yang jual insurans, ada yang jual servis contohnya jadi consultant. Hari ni aku nak cari orang yang berminat dan yang tak berminat untuk jadi consultant bawah lessen CIMB Wealth Advisor. Tapi sekarang dah tukar nama jadi CIMB Principal Asset Management.

(A subsidiary company of CIMB Group)

2016 intake of Unit Trust and Financial Consultant 


Yang berminat tentang finance dan sales, digalakkan untuk join recruitment CWA. Yang belajar atau yang dah ada karier tetap, digalakkan untuk join sebagai part-timer sebab waktu bekerja adalah flexible. Kalau yang jenis malu-malu macam aku (lah sangattt), ahli keluarga dan rakan terdekat adalah first target approach yang terbaik. 


Job Requirements:
  • Aged 20 Years and above
  • Energetic and loves to travel
  • Good negotiation and sales skills
  • 2 Years of experience in sales but fresh grads are encouraged to apply
  • Candidates must possess a minimum qualification of SPM with a credit in either Bahasa Malaysia or English or Mandarin + a credit in Mathematics (Modern Mathematics) - New requirement by FIMM starting 1st January, 2012.

Ya. Pengetahuan Matematik sangat diperlukan sebab ini berkaitan dengan duit. Macamana nak consult orang tentang kewangan kalau sifir 5 pun fail? Pelis lahhhh....


A consultant's role:
  • To help clients analyse their financial situation, establish their investment goals and propose an investment plan to achieve their goals with CIMB Wealth Advisors diverse range of products and services.
  • To advise clients in building a well diversified unit trust investment portfolio after considering their risk tolerance and time horizon.
  • To continuously monitor and rebalance clients’ portfolios to check on their investments' potential returns.
  • To build a trusted relationship with clients by providing ethical and professional advisory services.
  • To continuously upgrade skills and knowledge with the aspiration of being a ‘valucreating’ consultant.
Benefits:
  • Attractive Commission Based scheme
  • Incentives
  • Free Travelling Tour - ini serius! 6 bulan sekali dapat pergi oversea.
  • Free insurance
  • Agency office support
  • Car loan subsidy


 
Tak semua yakin untuk consult orang lain. Maka CWA ada conduct classes for training and skills developments.

Patutlah ada orang kata kerja financial consultant/planner ini sangat cool. Serius. Tak cool ke kalau aku kata berapa kau patut simpan, kat mana kau patut labur, berapa persen kerugian kau kalau kau nak buat A, berapa lama kau akan recover balik initial investment kalau kau buat apape. Short-term dan long-term benefits and effects dari setiap sen yang kau ada dalam poket tu. 

Dan kau dengar dengan tawaduk.



Ini. Adalah. Cool. 

Sila beli spek hitam sekarang untuk nampak lebih sesuai dengan kerjaya ini.


For those who are interested to find out more about joining us, with no obligation, you are welcome to forward your contact number to me Syed Hasan bin Syed Ahmad (Financial Consultant) 019 3804988 or email me at syedhasans@yahoo.com





Atau boleh direct klik https://www.facebook.com/AlMashoorA untuk intai-intai maklumat lanjut.

Thank you and kind regards

 

9 tindakbalas kimia:

El said...[Reply to comment]

23 and above? kenapa mesti diskriminasi umur?

cik ungu said...[Reply to comment]

soalan yg baik. aku pun tak tau. maybe sebab umur tu nak convincekan orang.

tp if kau rasa capable, why not.

Mama2Q said...[Reply to comment]

apa peranan cik ungu dalam hal ini? sbgai org yang mencari pekerja atau already seorang financial advisor?

pstt...dah tgk hujan batu di rumah akak?

caliph shuriken said...[Reply to comment]

keje cmni ada special exam.. dh lulus bru best keje consultant ni ^^

hafizudin said...[Reply to comment]

so far hows ur job progress?

cik ungu said...[Reply to comment]

@hafizudin:


not mine. a friend of mine.

got his consultant license on July, made a solid increment of 6K till November.

Anonymous said...[Reply to comment]

I'm interested but so far, if still want to be an agent, need the to contact from the person you've mentioned above?

cik ungu said...[Reply to comment]

@Anonymous:

yes, please.

the contact number is still the same.

019-380 4988 (Mr Syed Hasan)

He can assist you and reply to any of your inquiries. ;)

Anonymous said...[Reply to comment]

It's going to be finish of mine day, however before ending I am reading this wonderful paragraph to improve my knowledge.

my homepage: acoustic guitar chords for beginners