Sunday, February 5, 2012

Tolong Sedar Diri


Bismillah



Kau tahu tak Fatin Liyana ada 36,000 followers?

Dan dari 36,000 tu, dia mampu dapat maksimum 400 komen per-entri.
Atau nisbah seorang dari 90 orang yang akan drop komen.


Sekarang tengok followers sendiri.


Apa?
Tak nampak nombor?


Ehh, ada tuu.
Mesti ada. Cuba tengok betul-betul.


Tak nampak jugak?
Ishh... Tengok dekat-dekat sikitt..


Haaa... Berapa?

Owhh... Seribu ya?



Dahtu kau expect apa?



*monolog~


18 tindakbalas kimia:

eszyamin said...[Reply to comment]

hehehe..tapi bg saya jumlah org yg dtg masuk blog kita itu lebih pnting dr follower..sebab sy pon pernah kira2 nisbah blog2 yg ramai follower dn tgk berapa kali org dtg bertandang kt blog dier..sbgai contoh 100000 view bahgi 2000 follower dgn 11000 view bhgi 200 follwer..mana lbih tinggi nisbahnyer..so silent reader lg pnting kot..dn yg pling pnting nak tau jumlah sebenar view yg kita dpt, setting supaya view kita sndiri x dikira..=)

teha said...[Reply to comment]

tp kan , kalu follower jee ramai , tp xbace entry yg kite tulis xgune jugak kan.. hehe :)

amranaiman said...[Reply to comment]

anda punye peminat tersendiri :)

haniamira said...[Reply to comment]

Betol.Follower banyak belom tentu ramai yang bace. Follower sikit belom tentu takde yang bace.

shedameor said...[Reply to comment]

tapi saya baca setiap entry cikungu. kelakar.

nurul-rasya said...[Reply to comment]

at least your entries are good

Saddila said...[Reply to comment]

kahkahkahkah lu tgh sedih ke kak ?? w a pun wei :(

Saiful Ghani said...[Reply to comment]

oklah dr xde langsung... syukur alhamdulilah.....

faizlaster said...[Reply to comment]

meh sini nk tampah 1 lagi follower..hehe..
follow sini ^^

Nur Aischa said...[Reply to comment]

saya lebih suka kalau ada yg singgah baca entri dlm blog saya, walupun follower tak brapa ramai. syukur.. ;)

Peah Glemer said...[Reply to comment]

aku tak pernah kisah jumlah follower, hahaahha

AzwanRamli said...[Reply to comment]

Erm...Aku respek blogger bukan b'dasarkan followers,tapi nukilan diorang.Kalu ramai pom,entri tak b'faedah x layan jgk.So,biarlah takdak follower pom,janji bahagia.haha

Mohd Norafzal said...[Reply to comment]

gilo bnyak seghibu nam ghatuih

Anonymous said...[Reply to comment]

kalau awk dpt 400 komen sehari, larat ke awk nk baca? ada hikmah tu awk 1000 followers je ;P -nisfami-

Cik Muda said...[Reply to comment]

yer la... aku tak fames mcm FL tu....~

♥BELLALICIOUS♥ said...[Reply to comment]

garangnye. hee

Tukang Karut said...[Reply to comment]

seribu tu banyak ok! hoho.. garangnya...

ipa faiza~ said...[Reply to comment]

dr aku baru 400 lebih lepas 3 tahun berblogging??

oh mak jemah oii.. syukur lah. hehe