Thursday, December 29, 2011

Jangan Mengharapkan Aku Lagi


Bismillah



Gigih buat nota bagai. Padahal mukasurat belakang
ada gambar orang lidi.
Motif tajuk entri nak jiwang aphal?
Mood Hombak Wendo aku tengah mari.

3 hari ni hidup aku diwarnai dengan buku sahaja. 
Tapi kenapa cuma 3 hari?

Sebab normal. Study last minute kan.
Perlu ke aku jawab pertanyaan bodoh macamtu?
Macam tak biasa.

Orang normal aja study last minute.
Orang tak normal pulak akan study dari mula.

Siapa kata?

Eh, aku la kata.


Harini (29/12) start first paper.
Next 4,5,6 dan 14hb. Sem ni 5 paper saje. Seronot ok.
Dah final year insyaAllah. Sem depan 3 subjek je. Banyaklah masa untuk berjimba.
Hujung-hujung tahun macamni harus cuba maintain pointer. Bukan fikir nak habis cepat je. 

Kena bagi kaler pucat sikit. Baru impak
study kuat sampai sakit tu nampak jelas.
Dah mula fikir kerja.
Tapi terasa nak sambung belajar.
Lecturer hensem recommend kerja kat Qatar.
Mampu sangatlah gadis-desa-perangai-puaka cam aku kerja kat Qatar,kan ?
Takyah berangan.

Tak dapat la nak gigih sangat hapdet blog 2,3 minggu ni.
Ni pun curi-curi sebab aku rasa makin aku tengok nota-nota tu, makin aku rasa nak panjat Genting Highland, naik roller coaster dan terjun tiruk gaya kuak bebas ke tanah.

Friends, readers, stalkers, makcik cleaner blok D, makcik cafe, Kak Rani pekerja kiosk, Kak Sal owner kiosk, sister menggelabah kedai fotostat, dan sebagainya,
doakan saye!

Eh, bukan doakan exam ni aje.
Doakan dunia akhirat.
Thanx!~



p/s : Sekarang ni musim exam di mana-mana. So, goodluck untuk semua!~

23 tindakbalas kimia:

si ngokngek said...[Reply to comment]

saya yg tgk komen pun doakan jugak..goodluck~~jgn nk hupdate sgt nnti tenat..heee

pergi lar Qatar bwk balik orang minyakk..hee

Ku Azhar said...[Reply to comment]

wah...hrp ku org pertama wish gud luck! kih3

Akim Iqbal said...[Reply to comment]

Gudluck !

Aqiim said...[Reply to comment]

goodluck cik ungu! :)

wahhh Qatar?
best tu!
nnti kalau pegi sana, tlong belikan sy buah kurma ok?
ehh qatar tu kat mana sbnarnya =.=
ah lantaklah. tak kira, nak buah kurma jugak!
hahahaha :P

ZURAINI said...[Reply to comment]

peh! final year! nmpk sgt dah tue. heuhuu..
btw, best of luck 4 ur exam :)

Faaizz d. Zul said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Faaizz d. Zul said...[Reply to comment]

cantik tarikh.
29, 4,5,6 14
mmg terbaik.
neway, goodluck for your exam!

hanim Nabilah said...[Reply to comment]

hamboi yang last tu lama sangat gap,sempat wat konsert satu kak mulan:p

goodluck kak!

Cik Muda Sae said...[Reply to comment]

kudusnye muka.... kat blakang ko tu rotan kew?? huhuhu~

bella luna said...[Reply to comment]

good luck babe, moga dapat buat yang terbaik, bukan sekadar didalam exam tetapi juga didalam hidup didunia dan diakhirat sana jua;)

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...[Reply to comment]

ye... gudluck utk kamu... gudluck utk diri sendiri jgk... cuak dah ngadap buku neh...hohoho

bukan photographer said...[Reply to comment]

dalam banyak2 ayat..aku setuju dan sokong yang ni je..
"gadis-desa-perangai-puaka"

Saddila said...[Reply to comment]

saje buat keler pucat ? konon rasa nak pengsan lettew sebab study tahap gaban ? sorry kak , dila tak caya akak study . *kejam hahaa

GOOD LUCK , KAKAK :))

cik ketam said...[Reply to comment]

ok done praying,.

haha

Not so Randy said...[Reply to comment]

knp ada comment removed by the author??? hahaha. terus lupa nak komen ape td. haha

zer0xs said...[Reply to comment]

muke suci gile...~ hahhahahaha

caliph shuriken said...[Reply to comment]

gud luck.. gambatte ne cik pepel ^^

cik ungu said...[Reply to comment]

To all :


Thanx, guys!
doakan sekali.
sayang korang!~

Mizfantagiro said...[Reply to comment]

Gud Luck dear =) moga dapat yang terbaik dalam hidup.. ^^

Mama2Q said...[Reply to comment]

good luck for the exam..

shedameor said...[Reply to comment]

gudlak cik ungu :)

shedameor said...[Reply to comment]

gudlak cik ungu :)

Trendy Pakaian Keluarga said...[Reply to comment]

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal