Sunday, December 25, 2011

Apa Maksud Sebenar Perempuan Bila Reply SMS?


Bismillah


Kadang-kadang susah kan nak faham apa sebenarnya maksud perempuan yang reply sms korang tu.
Amboi..
Apsal pembuka kata aku ni macam intro rancangan TV.

Kagum?
Cukup...

Sikit-sikit dah la.. *libas rambut ke kanan~

Ok.Aku telah diajukan soalan dari sorang member aku, Sepul ;


Aku pula berjanji ;


So lepas 2 hari, kalau aku tak habis berak lagi memang terlalu menipu lah kan.

Yang tak faham dan nak faham, boleh baca kat sini;




Tapi itu cuma pendapat dan pengamatan aku je lah ye.
Takyah nak feeling-feeling sangatlah.


18 tindakbalas kimia:

AKIM IQBAL said...[Reply to comment]

hahahahahaha :D

si ngokngek said...[Reply to comment]

eh kak,sembelit erk..wahaha

cik ketam said...[Reply to comment]

ok dah baca.sebagai prempuan, aku pon stuju dgn pandangan kau tu sebab been there.

ipa faiza~ said...[Reply to comment]

mesti kau selalu dpr msg2 cam ni kan.
kau kan retiss. hahaha.

Radin87 said...[Reply to comment]

owh.. camtu ker? hehee..

Cik Orkid said...[Reply to comment]

hahahaha~
ok dah. hahaks

Saddila said...[Reply to comment]

woi berak pun nak bagi tahu orang ke ? nampak sgt berkali ganda gilanya . haha

maaf kak . maaf . muah sikit . haha

Sepul Lupes said...[Reply to comment]

sengal... ko ngan jamban bukan ke bergerak seiring?

Tukang Karut said...[Reply to comment]

berak batu...

Cik Muda Sae said...[Reply to comment]

ko terima tak lamaran sepul nak kuar date ngn ko tuh?? haaa??? haa??

kihkihkih~

cik ungu said...[Reply to comment]

Akim :

gila.


singokngek :

akak cuma mengalami proses penghadaman yg sangat baik.
sekian

cik ungu said...[Reply to comment]

cik ketam :

nah 5 markah sebab betul.


ipa faiz :

takdela selalu.
Mulan jameelah kan malu-malu kan.
sopan lak tu.
berbudi bahasa.

lari tajuk kan?

cik ungu said...[Reply to comment]

radin :

eh tak la. tipu je sume tuuuu


cik orked :

nah 5 markah

cik ungu said...[Reply to comment]

saddila :

eh kene la btau.
kang time kat tandas ade org nak mintak otograf ke..
kan susah tu.


sepul :

tandas tu lupa nak bawak la.

cik ungu said...[Reply to comment]

tukang karut :

jeles la tu.
batu kan gagah.


cik muda sae :

gila apa.
tu contoh ok.

tiada kontroversi di sini

Sepul Lupes said...[Reply to comment]

hahahaha

Model Baju Murah said...[Reply to comment]

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

Anonymous said...[Reply to comment]

Today is ethical weather, isn't it?