Sunday, December 4, 2011

Aku Percaya Aku Anak Angkat


Bismillah


Weekend haritu pergi rumah Angah.
Bergembira. Bosan. Bosan sangat. Hahaha!

Takde spesifik cerita pun. Sebab tu aku kata aku bosan!
So entri ni lebih kepada hapdet gambar. 
Bukan senang nak tengok gambar-gambar latest Mulan Jameelah.


Eh? Tu kenapa nak tekan butang 'X' tu?
Setan kan perangai korang..?


Aku rasa tengah cantik! Tangkap sekarang!
Sekarang!
Bongok je kau tangkap sekarang.
Tak nampak tudung tengah sabotaj keanggunan
aku ni?

Aku percaya aku kekasih gelap kepada
Kapten Jack Sparrow.


Aku cakap kat Angah.
"Bila kau rasa aku tengah cantik, baru kau snap gambar tau!"

Angah jawab,
"Kalau camtu, sampai bila-bila lah aku kena tunggu."


???!!??!


Aku percaya aku ni anak angkat.
Sebab aku tak ada adeq-beradeq perangai setan camni.
Aku percaya korang dah baca kesah Along aku,kan?


Ingat lagi ke sama aku punya T-Rex ?? Sudah besar owh sekarang!


Eh, apsal budak ni tak perlu gigih sangat
nak nampak comel? Nape aku perlu gigih
sampai berpeluh-peluh??

Kenapa time aku main buai tak nampak pun
comel macam budak ni? Buai ni sabotaj aku,kan?


Dia gigit bahu aku. Berdarah.
Diulangi.
Berdarahh!


Kau mampu ada anak sedara pontianak macamtu?


Merajuk sebab tak bagi pegang handphone.



15 tindakbalas kimia:

shedameor said...[Reply to comment]

ehh, bukan cik ungu pon berperangai sebegitu ke ? hihik

RAIZAN said...[Reply to comment]

Akak! Akak mesti kuat menggigit ni. Sebab tu turun pada anak sedara akak. =)

Juno said...[Reply to comment]

gila. tak mampu aku ada anak buah cullen.

Not so Randy said...[Reply to comment]

Haha. RE-Check dengan ur mom. Or maybe tertukar masa dalam incubutor. **ok, malas google spelling yang betul**

farz zull said...[Reply to comment]

haha..perangai setan dikatanya...keh3x

teha said...[Reply to comment]

hahhaa ! ganas ek budak kecik tu...

yustie ftyt said...[Reply to comment]

cik ungu nih kelakar lah..hehehe...
baru dok tengok edward cullen,ahh adakah beliau akn jadi seperti edward?heheheheh.xmungkin~

Aqiim said...[Reply to comment]

comelnya muka budak tu mrajuk..
hehehe
tapi sayangnya beliau seorang pontianak.. -.-'

zer0xs said...[Reply to comment]

hahhahahaha comelnye iman majukkkkk.... ko kalau naik buai bukan nye comel.. dah nampak mcm pontianak naik buai kekeke

Cik Muda Sae said...[Reply to comment]

ahahaha...ko tak mo trex ni bagi aku je lahh....~

suk said...[Reply to comment]

oh anak sedara pontianak ke? cuba kau paku kepala anak sedara tu. kot2 jadi perempuan cantik. pastu bagi kat aku.

Tukang Karut said...[Reply to comment]

sah anak pungut ni... hoho...

hanim Nabilah said...[Reply to comment]

mmg dasat lah t-rex..sampai bedarah tu..seb bek comel:D

lah said...[Reply to comment]

yang pontianak tu, mmg baka comel agaknya?

caliph shuriken said...[Reply to comment]

spesis gigit2 cmni bole blakon citer vampire, hukk...