Monday, November 14, 2011

Bukan Hari Yang Baik Untuk Mulan Jameelah


Bismillah



Pertama-tamanya, korang harus tahu bahawa aku dah khianati waktu study aku dengan menulis entri ni.

Haruslah.
Antara internet dengan buku teks, mana mungkin aku pilih buku teks..?


Aku rasa serba tak kena sekarang ni. 
Kenapa?

Entahlah...


Mungkin sebab tadi result mid-term aku tak cemerlang.
Mungkin ke?

Takkanlah...
Fail pun aku pernah. Setakat markah kurang belas-belas dari markah penuh, tak berapa kecewa lah.

Alhamdulillah sudah.


Atau mungkin sebab petang tadi aku dah hentam divider masa nak corner?
Mungkin jugak,kan?

Tapi langgar kete orang pun aku pernah,
takkan setakat gesel divider aku kecewa?

Alhamdulillah sudah tak teruk.


Mungkin sebab exam aku hari Jumaat ni,
dan game Mas vs Indo untuk Sukan SEA adalah pada Khamis malam..?



Ya.
Itulah jawapannya.




5 tindakbalas kimia:

Aqiim said...[Reply to comment]

kalau gitu, study smbil tgk bola lah.. haha

Juno said...[Reply to comment]

pemusnah jugak kau ni.

mana mulan jameelah nya?

*buat buat tak reti*

ZIEMA said...[Reply to comment]

Eh eh study la exam nak dekat. ishhhh..

Tukang Karut said...[Reply to comment]

alasan tak berapa nak kukuh... cari alasan lain...

cheqwa said...[Reply to comment]

akak,tengok tak bola? :p