Saturday, October 15, 2011

Kadang-kadang Aku Boleh Tahan Murah Hati..



Bismillah


Entri kali ni lebih kepada amal jariah. Sebab aku masih tak layak nak bayar zakat harta, jadi buat sementara ni, aku tolong benda ni je la. Pilih yang mana-mana anda berkenan, gores blog mereka dan menang. Jikalau perlu, anda boleh Putar-lagi-Halimm!! ke blog-blog yang lain. Jika tak perlu, anda boleh bolos saja dinding blog itu.



Tak Sombong Tapi Bongkak+Riak+Takabbur.

http://darkworld90.blogspot.com/
http://mdizzar.blogspot.com/
http://fiera-rafique.blogspot.com/
http://caliphshuriken.blogspot.com/
http://neracaparadigma.blogspot.com/
http://nurhijrahwidad.blogspot.com/
http://idamanja79.blogspot.com/
http://kicaphijau.blogspot.com/
http://khaifaiz.blogspot.com/


Suka Korek-Hidung-Jari-Masuk-Mulut.

http://yusukeraizan23.blogspot.com/
http://wawanasywa.blogspot.com/
http://budakijaupendek.blogspot.com/
http://aqimpunyacerita.blogspot.com/
http://lhthebest12.blogspot.com/
http://syirahrasid.blogspot.com/
http://elephantisgajah.blogspot.com/
http://iejjahygmnulis.blogspot.com/


Sewel Sikit-sikit Tapi Lama-lama Jadi Bukit.

http://anakwakmail.blogspot.com/
http://mnasriq.blogspot.com/
http://el-elsays.blogspot.com/
http://belogbudakmengada.blogspot.com/
http://ohperantau.blogspot.com/
http://shawnrazaleigh.blogspot.com/
http://shedameor.blogspot.com/


Gaya-gaya Macam Hot.

http://hanafijaafar.blogspot.com/
http://nwar90.blogspot.com/
http://alifharis.blogspot.com/
http://nomoresecret95.blogspot.com/
http://aoimiyuki.blogspot.com/
http://supernightman.blogspot.com/
http://hasbullahmahazir.blogspot.com/


Ada Hati Nak Mengorat Aku

http://silebaca.blogspot.com/
http://dewidindadayangsenandung.blogspot.com/
http://cik-bulan.blogspot.com/
http://wnurulhusna.blogspot.com/
http://ayampenyek.blogspot.com/
http://mezafirah.blogspot.com/
http://unguisme.blogspot.com/



Berdasarkan apa aku promote diorang macam aku promote pinjaman berlesen Ah Long? Takde dasar apape pun. Jauh sekali dasar laut. Aku selalu nampak nickname dorang. Tu je.


Agak bodoh bukan alasan ini?


Diam.


28 tindakbalas kimia:

IEQAH said...[Reply to comment]

ohh no..dear i ni nk kena babap ni..awat kantoikn yg ieqah suka korek hidung then jari masuk mulut..HAHA.. jatuh saham i taw.. #euwwwwww. :)

Amirul Aqiim said...[Reply to comment]

eh sy ada la! hehe.. thanks cik ungu.. :)

tapi... errr... suka korek idung jari masuk mulut?
erk?! O_o

El said...[Reply to comment]

biar sewel asal bergaya. haha. pemurah hati giler, tapi confirm org tak nampak link aku yg tak menarik tu

Tukang Karut said...[Reply to comment]

lepas sewel dah jadi bukit, boleh la buat bekalan untuk meminang cik ungu!

josrevalution said...[Reply to comment]

gelap je!..x nampok papo?..:(

Cik tikah said...[Reply to comment]

oh, nama url blog cik tikah x tersenarai lagi. kit usaha lagi. hehe.

afzalsukasuki said...[Reply to comment]

alamak aku punya takde..rasa nak pitam *masih lagi mulut mengunyah roti canai sambil tangan mencicah kari

RAIZAN said...[Reply to comment]

>.< Akak! Malu la saya. Da kantoi saya ''Suka Korek-Hidung-Jari-Masuk-Mulut.'' Haha! Lalala!~ BTW, Tq Kak! >.< Tak sangke tersenarai. =D <3


P/S: Ni rasa lagi semangat nih. Hehe!

dill said...[Reply to comment]

wah. rajin~

dill.

ipa faiza~ said...[Reply to comment]

hoi2.. aku kategori nk ngurat ko?

guwa masih straight oke.

hahaha. :D

cheqwa said...[Reply to comment]

cisss,cikungu macam mana tahu saya suka korek idong ni????bubuh cctb ka kat bilik saya???demm..muahahaha.thanks cikungu! lebiu muah muah... WAKAKAKAKAKA ^_^

sis92 said...[Reply to comment]

sobsob
nama sis takdak pun
nangis wuu
haha:)

-Incek Fik- said...[Reply to comment]

Alaa.. kau nak cakap aku hensem kan sebenarnya?



Malu ahhh..



Jangan arr puji aku sampai dimasukkan dalam peribahasa melayu.

(*kadang² menyampah dengan diri sendiri)

khaifaiz said...[Reply to comment]

hai cik ungu... boleh kenalan enggak

muhamad hanif said...[Reply to comment]

baiknya hati.


bagus.

VanillaKrimSoda said...[Reply to comment]

OMG! malu2 kucing la aku camni...huuu~ gaya bajet hot plus gaya malas update blog plus gaya malas cari idea update blog...
patut aku dimasukkan kategori tu...
terharu sambil menangis guling2...

Cik Miera said...[Reply to comment]

kah3.. ko ngan aku sama je sewel kan.. thanks ungu.

Cik As ~ cinta solehah said...[Reply to comment]

awaat blog cik ungu xde ni...hah??haha.:P lucu lak blog as pun ada... wah..tQ akak.susah2x aje.. dah tlebih riak la nanti as.haha. tp best akak best n terbaik punye. if as n kawan2x stress memang kitorang lepak sambil baca blog akak. puas hati gler... asyik gelak je..... cayalah..miss u too lah.

cik bulan said...[Reply to comment]

hello...i yg reject u u kate i mgorat u??hufff..hufff..

Zemint Firdaus said...[Reply to comment]

thanks ye pomote i..
#even bru je follow..muahaha

bella luna said...[Reply to comment]

tibe2 rase terharu dgn kemurahan hati cik ungu,bukan sbb setakat dipromote, tapi sbb nama blog aku yg first diletak,hehe,.tapi sejak bila aku bongkak,riak n takabbur nie?hehe

ZURAINI said...[Reply to comment]

x sangke ko ckp aku x sombong tp bongkak. hahha

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...[Reply to comment]

hai cikungu yang comey... mintak no tepon... eeeuuwwwwwww...haha... thanks promote zaa... lebiu...hahaha

Chachos Cheezy Wedges said...[Reply to comment]

blog saya ader laa... wahhhhh!!
blog macam howt?? boleh laa... haha!!

Cik Muda Sae said...[Reply to comment]

tak ada...emm...takpe..~

hanim Nabilah said...[Reply to comment]

ekhemmm!!taun bile pulak anim ngorat mulan jameela ni..kalo lisa surihani boleh dipertimbangkan..ngaahaha

neway thankz ingat kat anim *sambil kesat cecair ijau yg tak benti2 ngalir dari telinga eh silap,hidung:D

Suara Kalbu said...[Reply to comment]

Akak datang sini dengan bongkak, riak, takbur dan segala macam rasa yang seangkatan dengannya muahahahahahahahahaha.

Thanks Cik Ungu yang comel sebab ada link akak kat sini

Shawn Razaleigh said...[Reply to comment]

kah3
kategori gua sewel ke weh.awrrr