Sunday, October 30, 2011

Bantuan Diperlukan. Sila Kesian Sikit.


Bismillah


Esok aku exam, tahu? 


Apa?

Korang ingat aku berada dalam keadaan gembira ke sekarang? Nampak tak kulit kepala aku ni berkedut? Ni sebab penat perah otak. Tapi takyah nak perah sangat la kalau dah bengap tu,kann..


Dah setengah waktu semester ni start, aku baru nak register barang elektrik. Boleh la nak kata selama 2 bulan ni aku guna elektrik secara haram. Itu kata orang ofis lah. Tapi diorang ingat aku tatau ke duit air dengan elektrik dah masuk sekali dalam yuran hostel. Saje je nak menindas kaum yang lemah macam aku ni kan. Karang aku protes, terus masuk hutan carik kayu api sebab nak masak air baru diorang rasa bersalah. Silap haribulan boleh terbakar hostel ni.


Over kan tempat aku ni? 
Tak register RM 5, kena saman RM 50. 


Jeles,kan..?


Tempat korang mampu ke nak beraksi Hitler macamni?
Tak,kan..?



Tak. Tak.
Aku bukan nak cakap pasal barang elektrik sebenarnya.


Kepala berselirat berkedut-medut dua minggu ni. Exam semua pakat nak hari dekat-dekat je kan. Due date assignment pun nak dekat-dekat dengan exam. Semua ni koleborasi nak menjatuhkan aku sebenarnya,kan..? Tak elok.. Tak elok...


Habis keadaan kepala aku yang berkedut sekarang ni siapa nak bertanggungjawab? 
Siapa nak seterika kasik licin?



Apsal korang semua tak membantu nieeeehh!
Eeeiii... mencik mencik !




** bunuh diri ~


22 tindakbalas kimia:

ZURAINI said...[Reply to comment]

ilek r. aku pon exam gak bsok tp masih berfoya foya. dasar x sedar diri nak exam.
so, gud luck lah dgn kepale kedot ko tu. (--')

fathoroya said...[Reply to comment]

cik ungu ade tersalah eja kat baris 9 perkataan ke-14.. kih3..

Aqiim said...[Reply to comment]

x rgister rm5, kna sman rm50? O_o
terbaekkk~

farz zull said...[Reply to comment]

haha...x baik dowh bunuh diri...kang sapa nak update blog kau, peminat2 menangis hampa kang...keh3x

yustie ftyt said...[Reply to comment]

erk...xnak cakap hape2,,,nak wish you all da besh....hikhik

Anonymous said...[Reply to comment]

oo em ji! kta telah ganggu awk stadi tadi! huhu. maap zahir batin awk. goodluck exam! -nisfami-

RAIZAN said...[Reply to comment]

Assalamualaikum. Kak! Good Luck Kak Exam! Buat Betul2 tau! Hope akak akn dapt pointer yang bez! >.< 4.0! Best Of Luck! Chaiyok!

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...[Reply to comment]

oit... same la kite... esok, lusa dan tulat aku ade test... tmbah ngn presentation lg...

oke lg cik ungu register letrik rm5.... gua satu brg letrik rm 10 oke... gila mahal... kalau ko bawak 3 peralatan letrik maka rm 30 la ko kena byr... hampeh..

✿ cik pieQa ✿ said...[Reply to comment]

chaiyOk bebeh chaiyOk !

oll de best !

gambate !

Cik Muda Sae said...[Reply to comment]

ada tag tuk ko, tu pon kalo ko rajin lar....

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html

kalo rajin mmg aku sgrtmenghargainye..haha~

El said...[Reply to comment]

tempat aku rumah sepah je dah kena RM50 sorg. SORANG. satu rumah ada 6 orang. yang kena denda dalam 30 rumah. bayangkan berpa bahagianya diorang makan duit student.

suk said...[Reply to comment]

kesian xde orang bantu. meh sini saya tolong seterika.

~ cik AiN pinky ~ said...[Reply to comment]

lorhhh....serabut nak exam rupenye...igtkn ape kehei nye td...haha

ape2 pon...good luck cik ungu...chaiyok2...yeahhh....!!!

Suara Kalbu said...[Reply to comment]

Akak belum exam tapi assignment ni macam nak suruh akak bunuh diri juga huhuhu

Salwa said...[Reply to comment]

Exam berderet ey. Gudluk. Chaiyok!

dill said...[Reply to comment]

dipermudahkan semuanya. menjawab soalan dengan tenang ya :)

dill.

PendekarPetai said...[Reply to comment]

knpe ko stadi tak abeh2 lg nie?? aku semakin pelik bin ajaib....

n.azliana said...[Reply to comment]

GOOD LUCK!! :)

Juno said...[Reply to comment]

mari, aku duduk atas kepala kau. aku yakin berhasil.

ekabukanmakcikkau. said...[Reply to comment]

woihh untuk pengetahuan kau entri yg kau tulis ni bertarikhkan hari jadi aku. jadi tak reti reti lagi ke nak ish bagi lamborghini sebijik? meheheh

gud lak exam . padan muka. hahhaa aku dah habis yahuu merdeka merdeka

cheqwa said...[Reply to comment]

cikungu,cheqwa register brg elektrik waktu first sem dulu je.pastu tak dah.eh,buat cara cam dah berpuluh tahun plak kt uia...heeee

Tapak Kaki said...[Reply to comment]

hitler seorang hero!