Wednesday, September 14, 2011

Tak Payah Nak Rindu-rindu Sangatlah,kan !


Bismillah


Aku tak ada selama 9 hari mulai 14hb ni. Bunyik macam nak pergi planet Jupiter,kan? Apa? Pergi tak kembali? Oii.. mulut sungguh tak ada insurans. Tengah gundah takut lecturer tak bagi pelepasan.  

Oh ye. Duit raya tahun ni collection sudah RM 1,+++. Alhamdulillah (cuba untuk tidak nampak terlalu berlagak). Tak sia-sia ambik kelas lakonan buat muka saya-comel-dan-belum-baligh-siyes-tak-tipu. Hello? Seribu, kalau setakat nak buat masuk meminang Khairul Fahmi, dah boleh sangat dahhh. Tapi pinang bulu kening dia je dulu. Yang bahagian lain tak mampu.

Aku tau korang tengah buat muka ungka. 
Sampai hati.

Aku mengharapkan doa tulus ikhlas dari korang semua. Kalau tak ikhlas, gigihkan lah jugak hati tu bagi ikhlas. Rasanya nak hapdet blog nanti tak sempat. Nak buat schedule post macam tak berapa nak reti sangat, atau dalam erti kata jujurnya.. bodoh.


Ya. Bodoh.
Ehh..? Kenapa suka?

Demm..


Take care korang!~
Muaahh!~
Geli?? Aku pun!



 *Haruslah sangat rindu korang.
**Haruslah sangat rindu Kapten.


22 tindakbalas kimia:

Tukang Karut said...[Reply to comment]

geli!!!

Cik Miera said...[Reply to comment]

haha.. nmpak ke aku buat muka ungka bila baca entry ni??? hihihi...

IEQAH said...[Reply to comment]

wahhh nk rinduu..
ehhh untunglaa kening khairul fahmi da kena pinang dgn cik ungu cweettt ni

cheqwa said...[Reply to comment]

oooh cikungu,kan i dah kate,u mestilah rindu i...kekekekekekeke :p
cikungu,jom p jupiter sama2 :p
muehehehe

cik bulan said...[Reply to comment]

aku rindau kau nyah..weeeeeeeee..hahaha..cepat ah baiikkkkkkkkkk..:(

RAIZAN said...[Reply to comment]

T__T Nak gi mane? Hurm..pas saya trial...akak on tau YM!! >.<
Take care gak kak oii! =p
*muahaha! *sambil muntah hijau~

[siyes---> Jaga diri~ =)]

Huhu,,,,will miss you~ Ngeh~

bella luna said...[Reply to comment]

demm,terpaksa mengakui yg akan merindui cik ungu,hehe,.all da best cik ungu,semoga semuanya berjalan dgn lancar ;)

Amirul Aqiim said...[Reply to comment]

nak pegi mana?
tata!! :)

syirah rasid said...[Reply to comment]

kahkahkah

kenapakahhh cik pepel ini sgt somel dan selamba buat lawak.


gelak guling-sampai-jatuh-katill-siyes-tipu-sikit-je-

;p

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

nak pergi planet jupiter,,14 tahun pon belum tentu kau ingat jalan nak balik..kah3x..

rindu aku okeh??muahhh2x..geli jugak!

Mohd Izzar said...[Reply to comment]

gudluck jgk..

hanim Nabilah said...[Reply to comment]

akak jom date ngn anim!:D

kat cafe edu ok,bawak duit banyak2 tuk belanja kite:p

Luqeem™ said...[Reply to comment]

selamat bercuti ye!

ZURAINI said...[Reply to comment]

alolor.. comelye nk tndu rndu. haha :P

caliph shuriken said...[Reply to comment]

klau gi jupiter, singgah skali pluto ok, hukk...

Salwa said...[Reply to comment]

dapat gak uit raye. I tak dapat pun. Yela sape suh pakai vouge sangat kan.haha. :b

alif haris said...[Reply to comment]

hahaha meminang bulu ketiak die r dulu.. har har har

iefa ujang said...[Reply to comment]

ceettttt...mna ada wat muka ungka,wat muka berok tgh mlepas je la.:p

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

eh malam ni nak mimpi p jupiter la...err,ungka? hahahhaa

Not so Randy said...[Reply to comment]

HAHAHAHAHA..baru tau sape tu cik UNGU!!! hahahaha..

hanafijaafar said...[Reply to comment]

lol; cincin.

Chachos Cheezy Wedges said...[Reply to comment]

duet raya rm 1+++ ekk??? nak sket... hahaha...