Sunday, September 11, 2011

Tiba-tiba Kena Promote Izumio



Bismillah



Ni short post untuk follow-up entri sebelum ni. Ada ramai jugak yang tanya pasal air Izumio dan aku pun susah nak explain. Ramai kata nak cari tapi air ni tak dijual kat mana-mana kedai. Diulangi, tak dijual di mana-mana kedai. Diulangi, tak dijual di mana-mana kedai. Nak ulang lagi? Ehh tak kuasa aku!

Cara nak order air Izumio ni boleh refer kat sini. Aku pun tak berapa nak cerdik untuk explain secara terperinci sebab selalunya aku turun dapur, tengok-tengok dah ada sekotak air ni (Amboi senangnya hidup..). Ya, sekotak. Menatang ni tak jual satu-satu. Ni stok untuk sebulan, bhai.


Pembelian kena menerusi active member je rasanya. So, kalau nak, boleh try tanya an active member, Zainal kat emel zainal@envplus.biz.


Ok. Dah? Aku nak packing barang nak balik hostel ni. Leceh tau tak! Dah. Jangan kacau. Gi main jauh-jauh. 



14 tindakbalas kimia:

shameel Iskandar said...[Reply to comment]

mesti mahal kn. tapi kata org2 tua, alah membeli menang memakai.

Eyka said...[Reply to comment]

owhhh...hahaa:P

Luqeem™ said...[Reply to comment]

boleh la bawa ke uia nnti

caliph shuriken said...[Reply to comment]

klau pepel jadi duta izumio msti laku produk ni kn, hikk...

AdaApe..? said...[Reply to comment]

rasa pe air ni??milo@nescafe??huhu....

RAIZAN said...[Reply to comment]

Selamat balik U ye! haha! =))

cheqwa said...[Reply to comment]

cikungu,nanti dah masuk uia balik,janganlah rindu saye...hahaha :p

Mohd Izzar said...[Reply to comment]

ok, aku pun nak kemas barang jgk..hoho

Amirul Aqiim said...[Reply to comment]

nak balik u dah ke?
babai cik ungu! sobs.. T_T

muhamad hanif said...[Reply to comment]

ok,

aku nak kemas bilik pulak. bai.

Chachos Cheezy Wedges said...[Reply to comment]

nakkkkk!! mcm best jek air nie...

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

yeay, bilik dah cantik. jemput lerr datang. haha.

jazmina said...[Reply to comment]

mahal ke air ni?

hafisvr4 said...[Reply to comment]

berape ek?