Monday, August 22, 2011

PERHATIAN Kepada Mereka Yang Berkaki Dua



Bismillah



Aku dengan penuh rasa rendah diri, lemah lembut, khusyu', tawaddu' serta menjulang jatidiri yang teguh dan kukuh, nak tanya pendapat bernas korang. Apa yang tak kena dengan blog ni atau terkurang atau terlebih. Aku macam bosan tengok blog sendiri.  Template, header, sidebar, apa-apa ajelah. Atau mungkin tak payah nak ubah apa-apa langsung kalau sekarang dah ok. Sila lampirkan idea dan pendapat/komen bernas korang untuk pengubahsuaian.


Diulangi, pendapat/komen bernas sahaja! Siapa nak cadangkan supaya aku ubahsuai bahagian dapur, untuk tambah almari pinggan atau tempat gantung kain lap, sila tonggeng sekarang sebab aku nak terajang laju-laju.


Bantuan korang sangat dihargai. Sekian. 






23 tindakbalas kimia:

TIKUS MANDO said...[Reply to comment]

aku dah jemu tengok gambar orang yg kepala sedikit senget, kemudian tangan di hadapan dahinya.


letak gambar lain yg bermanafaat sikit.


keh keh keh.

Luqeem™ said...[Reply to comment]

blog ni dah ok dah..masih comel utk dipandang :)

cheqwa said...[Reply to comment]

cikungu, tukar kaler blog ni menjadi kaler kegemaran saya plak! muehehehehe :p

Amirul Aqiim said...[Reply to comment]

tukar nama menjadi cik senget..
lalalalala~ :P


err..
ok dah blog nie..
x pyah ubah apa2.. :)

cik pha said...[Reply to comment]

aku suka part tang header tu lawa seryes y part tgn kau ala2 terlepas layang2 gituu haha

Asyila Zainuddin said...[Reply to comment]

rasenye ok dh blog ni.. :)

Umie Artoqiemie said...[Reply to comment]

klo menurut umie, background blog ni kasi hitam semua.. yang quotes2 tu rasanya takyah la kot.. klo hitam semua blog nampak bersih & kemas..

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

nice blog awak ni :)

unggu dan hitam~dekat dihati..

caliph shuriken said...[Reply to comment]

rsa ok jaa blog ni.. pastikan trus kekal rentak en3 mcm biasa utk terapi ketawa awal pagi.. sbb en3 sy lebih kpd formal, hukk...

Cik Bell said...[Reply to comment]

blog dah okeh dah.kombinasi hitam + purple..sgtlah suka.tp quotes tu better xpayah kot..sbb kOnpius.haha ;p

khaifaiz said...[Reply to comment]

ikut suka ko la cikungu...

nk buat tak ada rupa blog pun tak apa...

adlina said...[Reply to comment]

tatau nak komen apa tp nk komen jugak..heee

blog dh cntik, tp kalau awak rasa macam nk tukar, apa kata awak tukar warna background utk post..sebenarnya dh ok tp bg saya bila backgroun gelap n tulisan cerah, mata jadi sakit.. so xleh nak baca byk2

just my opinion..sory kalau komen ni mengganggu..heee ^_^

✿ cik pieQa ✿ said...[Reply to comment]

nak lebih cun, cer letak muka cOmel cik pieQa sbgai backgrOund blOg kau cik ungu.
wallah kompom menrik tertarik de bOm! ngee~

farah hanim said...[Reply to comment]

hehe
blog akq da ok:)
tp kalo tukr background ok gak ko
yg cerh skit dr itan n plain
xder ayat2 ape2
hehe ^^

-Incek Fik- said...[Reply to comment]

Kenapa kau tukar pic profile yang comel tu?! Dah tak cun. Aku serius ni.. Serius.

fiqasaiful said...[Reply to comment]

hehe setuju kata cik adlina... :)

hafiz said...[Reply to comment]

betul lah, background dengan colour tulisan. Tapi ok jeh for me. another thing. adakah im d only one yg buta, tak nampak butang follower kat mana? cmner nak follow..=(

syrupmasin said...[Reply to comment]

mungkin kene letak ketupat :)

shedameor said...[Reply to comment]

layout raya pleaseee :)

VanillaKrimSoda said...[Reply to comment]

tuko le header tu.. dari zaman tok kaduk lagi gune yg tu je..dah berkarat aku rase.. tuko ngn pic kau main futsal ke hoki ke ragbi ke...

ubie said...[Reply to comment]

buat template macam blog aku
:P

simple.

3 kale je
:p

Bigdaddyz said...[Reply to comment]

gelap selalunya utk orang lelaki lagi gham utk perempuan rasanya macam kureng ....try warna putih pula...

iMBobo said...[Reply to comment]

suka tgk blog ni..cuma header tu kurang kena dgn layout rasanya :) tp ok dah ni hehe