Saturday, June 25, 2011

Semuanya Sebab Sebijik Blog




Bismillah




PERHATIAN : KALAU INI KELUAR KAT DASHBOARD KORANG, ADALAH SANGAT AFDAL ANDAI KORANG BACA. SEKIAN



Sebab...


..semua ni bersangkut paut dengan setiap seketul dari kamu. Ya.. aku tau penggunaan penjodoh bilangan aku salah. Saje test.. Nampaknya kamu semua bijak. Tak sia-sia cikgu BM korang bagi korang C masa sekolah dulu. Sebab tu baru korang sedar diri nak study,kan?
Ok, nampaknya aku dah menyimpang jauh dari paksi kebenaran. 



Sambung.



Aku tak pandai nak ucap kata-kata romantis. Tak reti nak bagi ayat-ayat manis.(~manis tak kurma inii!?~) Aku bukan minah bunga. Jauh sekali minah pokok kelapa sawit. Jangan mengharapkan wang emas, jauh sekali nak suruh aku register masuk pertandingan Kilauan Emas. Gila ape korang ni?



Mungkin angka 1 tu bagi awek hot macam Hanis Zalikha tak ada apa-apa. Tapi bagi aku, angka 1 tu bermakna 1 Malaysia.  Sekarang Rakan Subahat aku dah jadi 1000. Kalau ajak berjudi ni memang jadi jutawan ni. Ehh apsal plak taknak?? Bukan dah setuju jadi Rakan Subahat ke? Cehhh...



Kalau aku mampu,
Aku bagi setiap sorang rakan subahat aku tu Taj Mahal.
Tapi tak boleh..
Taj Murah pun aku tak mampu bagi, ade hatii pulakkk....~



Macamana aku cakap bodohnya blog aku dulu, sampai sekarang masih macamtu. 



Thanx member-member semua. Setiap muka yang ter-tepek kat sidebar kiri blog aku ni, semuanya aku sangat appreciate ok. Walaupun avatar korang letak muka cipan sekalipun.. Ya.. Aku suka binatang-binatang yang hampir pupus ni. Mujur ada sekor kat blog aku kan.



Aku tak ucap thanx terlebih kat rakan aku yang ke-1000, dan aku tak kurang ucap thanx kat rakan aku yang lain. Kalau takde yang pertama, ke-10, ke-37, ke-487, atau ke-999, mana nak datang yang ke-1000..kan..?



Kalau korang rasa blog aku banyak yang kurang... tak payah susah-susah nak rasa. Aku dah lama tau. Mintak maaflah atas apape yang kurang. Tapi aku tetap rasa macam dulu...




...aku rasa cukup..




Sebenarnya aku try nak buat entri ni macam terharu, tapi gaya macam tak jadiii je... Suwei btul laa...




18ribu kali jugak fikir nak tepek menatang
gambar nih. Suwei laaa.....




p/s : Apa? Menyesal follow?? Biadap.





Moral of the story : 

I want not to be 'Perfect' , because I value 'Enough' more.



Thank you ;)


19 tindakbalas kimia:

Syat0za Zai said...[Reply to comment]

heh,, sabar2 ;) tahniah dah 1000 orang :)

nawal addina said...[Reply to comment]

err , why nie ?

NUR AIN AZMAN said...[Reply to comment]

singgah tgk u
lawa dy yer
gd night ya


p/s : tlg like gambar aen masuk contest leh? bace entry i ya, THANKS dear

Zackey said...[Reply to comment]

Ayat awak macam dewan bahasa dan pustaka pun ade minah...kau datang bulan ke... ( ni buat ayat lucah) heheheh....just gurauan saje...timex2 waktu malam ni...

Wanie said...[Reply to comment]

u r welcome..hehe

congrates ye dah cecah 1000..

Ungu said...[Reply to comment]

nasib baik kau tak buat entri terharu.

aku penggeli orangnya.

delarocha said...[Reply to comment]

so yang baca ni nak kena sedih atau happy?

Aoi@riena said...[Reply to comment]

demmm!! nyesal aku folo..!!!. hahahaha
kacang dah berada di puncak, jgn lupe kulit kacang di sini.. aku yg mbesarkan ko.. ewahh~

cik ungu said...[Reply to comment]

syat0za :

yer..yer..

mekaseh

cik ungu said...[Reply to comment]

nawal :

er...

kompius kan?

tu la pasal.

same la kite

cik ungu said...[Reply to comment]

nur ain :

yer..yerr..

maseyh

cik ungu said...[Reply to comment]

zackey :

itu pasal la cikgu BM dulu sayang sama sayaaaa

cik ungu said...[Reply to comment]

ungu :

kau memang.

banyak sgt makan agar2 ni.

cik ungu said...[Reply to comment]

delarocha :

baca dengan perasaan terpinga2.

cik ungu said...[Reply to comment]

wanie :

huhuh..
tengkiyutt..!~

cik ungu said...[Reply to comment]

aoi@riena :

lah..

selama ni kau x pernah kata kau ni kulit.

kompiusnye aku ngan identiti kau skrg.

Gua Tertidur said...[Reply to comment]

jangan lupakan kurma ok. sebab die pun baik hati..karipap pun..nasib hidup bahagia kan. gua kene nangis ke pas baca ni? ke kene makan kurma?

cik ungu said...[Reply to comment]

Lu Tertidur :

aku rs paling afdal kau kene buat pas baca ni adalah...



semayang taubat.


xde dalam pilihan?


peduli ape aku.

Eiyra Shahira said...[Reply to comment]

: cute pixcha :)