Sunday, May 29, 2011

Tahu Tak Apa Detik Paling Jahanam Dalam Hidup?




Bismillah




Perut memulas gila.
Menggelabah tenuk pergi toilet.
Sedaya upaya jalan menuju ke toilet dengan penuh bergaya dan tampak normal.
Cuba mengawal kerutan dahi.
Dada berdebar takut tak sempat.



Dan...




... mendapati toilet tak ada air.




Ya..




Detik-detik paling jahanam dalam hidup,




Sekian.






Moral of the story : Hanya yang mengalami dapat memahami. Bapak tacing gila moral harini.




13 tindakbalas kimia:

Faz said...[Reply to comment]

Sebelum hajat nak ditunaikan...check paip ade air ke x...hehe... ^^

nanad said...[Reply to comment]

sabar..jangan memberontak ye.

NURUL AINI NORAZMAN said...[Reply to comment]

ceiitt,.mmg jahanam daa,.HAHAHA

delarocha said...[Reply to comment]

dah terkeluar dulu ke?

ishhhhhh

salemaziz said...[Reply to comment]

merane kalo xde air weh..sabo jele...:P

syrupmasin said...[Reply to comment]

wuahaha..perghhh..bole jadi gile kalu macam tuh :D

Aoi@riena said...[Reply to comment]

tayamum la weh... hahaha

Ungu said...[Reply to comment]

aku pernah begitu.

dah shoot, tetiba takde air.

nangis dulu, baru minta tolong.

macam kimss.

Bieha said...[Reply to comment]

Yang pentingnya, basuh tak? :D

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha. then u jadi ke bwat keje u kat toilet tu? gila tak best takde air. mcm hafsa ni ha. haha.

CN said...[Reply to comment]

taw3..sebab kat rumah CN selalu kena catuan air..sengal betul klo time2 genting gini la airnya tak mau keluar

Ayie a.k.a Nyei said...[Reply to comment]

tisu takde tisu? hahaha

amir aizat said...[Reply to comment]

hahah sabor jer laah,heheh