Wednesday, April 6, 2011

Entri Yang Bakal Kumpul Ramai Musuh ?




Bismillah




Entri harini ada gambar muka sendiri.
Entri semalam ada gambar muka sendiri.
Entri kelmarin ada gambar muka sendiri.
Entri minggu lepas ada gambar muka sendiri.
Entri bulan lepas ada gambar muka sendiri.
Entri tahun lepas ada gambar muka sendiri.
Entri zaman nabi Adam dulu pun ada gambar muka sendiri.



Gambar semua nak sorang-sorang.
Pose pulak harus semua 4,5 jengkal jarak antara muka dengan kamera.

Owh... sebab tu jarak paling jauh bila tangkap gambar sendiri guna fon ye tak?



Apa kata suruh orang lain tangkapkan?
Dan ajak lah ramai sikit dalam gambar tu.


Aci?




*tiba-tiba aku kena baling dengan selipar.. Adeih ~


Apa? Aku menyibuk? Macam bagus?
Memang pun.
Miahahahahahaha..!!~





Moral of the story : Aku pun kadang-kadang macamtu. Tapi jangan extreme boleh?



10 tindakbalas kimia:

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha! dah kata blog sendiri, mestilah letak gmbar sendiri babe! dush dush!

cacing said...[Reply to comment]

hahahha... buleh eh kalo post entry dapat kumpul musuh.. caicng nak try gak la.... ada suggestion nak buh entry ape?

BooBoo said...[Reply to comment]

kegilaan dtgh mlm...HAHAHA

khaifaiz said...[Reply to comment]

masing-masing

hanafijaafar said...[Reply to comment]

aku sokong je apa ko tulis kali ni, sebab memang tak menarik pun macam tu. tapi, benda tu bukan jenayah, itu adalah sukati tuan blog tu. tapi kalau orang taknak singgah, jangan melenting dah la...

alin duan said...[Reply to comment]

hahaha..suka bc entry ni..

*x suka snap pic sndr..=p

syukri said...[Reply to comment]

nak mintak 1 2 gambo cik ungu boleh? bosan pulak letak gambar muka sendiri je hari2.

CahayaCintaIlahi said...[Reply to comment]

hehehe ;)

Tasseri Enterprise said...[Reply to comment]

kuang kuang kuang. memang betul betul pun, pastu angle lak mesti tepat 47.8° kuang kuang

SITI AISYAH BTE ARIFF said...[Reply to comment]

hahaha..ade 2 siap muncung2 mulot lg ala2 korea!!ahahahahaha