Sunday, January 9, 2011

Tension-tension Itik

Bismillah




Gila laaa.... 
Migrain datang lagiii...! Kini dengan mainan baruuu...!~


Boleh tak tadi tengah buat kerja, tiba-tiba skrin lappy aku menjadi hitam. Sehitam-hitam punggung kuali, hitam lagi skrin itu. Owh, rupanya charger lappy aku tercabut. Itu sengal. Lebih menyengalkan keadaan, rupanya kaki aku sendiri yang langgar. Tuuttt sungguh!~ Nasib baik boleh reboot. Apa reboot tu? Aku saje je guna term-term macam canggih, nampak la sikit macam aku cerdik. Ahahaha..!~ Kejinya taktik ~


Nantoknyaaaaaa....~

Ugh!~


Gila laaa... Tak boleh elaborate panjang-panjang entri kali ni. Semenjak-dua menjak-tiga menjak bos tempat praktikal aku menjadi stalker, harus dipastikan blog aku bersih dari unsur-unsur tak senonoh. Kot tak esok kat ofis kene lawak sarkastik tak hengatt punyaaa.. 





Moral of the story : Inchek boss! I know you read this! Kerja belum siap! Wawa...~

12 tindakbalas kimia:

James Buns said...[Reply to comment]

bos.kasi dia ni markah sikit.dia buat kerja pn bleh berblog lg.

kekeke

nub said...[Reply to comment]

wahaha..licik gila bos tu...

yunykhoo said...[Reply to comment]

reboot ea? maksud nye start balik ke? hahaa :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

pakcik bos.. makcik sorg ni kene pressure sikit baru jalan.. eh yeke..

cik ungu said...[Reply to comment]

James : berbakat btul aku kan

cik ungu said...[Reply to comment]

nub : owhh lu x tahuuuuuuuuuuuuuu....~

cik ungu said...[Reply to comment]

yuny : eehhh..tu restartt. reboot ni bile start bende2 last yg kita buat kat lappy tak hilang la.die save. huuu..

cik ungu said...[Reply to comment]

line : jangankan jalan, aku da siap naek kereta da ni

Bambam said...[Reply to comment]

Bos laki ke pmpn? Kalau laki, kim salam sket. Dh kawen belom? Kalau dah xpe. Belom cukup kuota kn? ade 3 lg tempat kosong. wahaha xD

En. Boss said...[Reply to comment]

Ke hadapan pelatih di Hilmi Tax Consult

Dgn ucapan....cukup2 la menari dan menyanyi lagu N'sync itu k....

cik ungu said...[Reply to comment]

Bambam : kau gila ke..dah takde orang laen ke kau nak ngorat?

cik ungu said...[Reply to comment]

Inchek Bos! : Aunty sms saye die cakap die nampak inchek Bos tengah lompat2 lagu it's gonna be me kat ofis malam2. ape kes?? bos sapekah tu??