Sunday, December 12, 2010

Wahai budak-budak NERD ~

Bismillah








                                     Biar selekeh tapi pandai,


          Daripada macho, tapi bangang !




nerd
· n. informal, chiefly US a person who lacks social skills or is boringly studious.
– DERIVATIVES nerdish adj. nerdishness n. nerdy adj.
– ORIGIN 1950s: of unknown origin.
by Concise Oxford Dictionary - Tenth Edition








i respect nerd people more than they who look down towards them.




Moral of the story : Budak nerd lagi safe dari buaya darat. ok.



19 tindakbalas kimia:

khaifaiz said...[Reply to comment]

saya budak nerd... hehehe

James Buns said...[Reply to comment]

like!

bdk nerd lg safe dari buaya darat..

aku kan nerd.

kah kah kah.

LaYar_LaRa said...[Reply to comment]

betul3x...sgt setuju.....:)

LaYar_LaRa said...[Reply to comment]

batul3x,,,,,sgt setuju..:)

yeb said...[Reply to comment]

aku kal0 bleh nk jgk kawan ngn bdk nerd sbb best.. die pelik, dan aku suka style die, tp ak x ikut. cme rasa x lngkap kal0 xde kwn nerd sorg, pegi mana2 aku akan cari kwn style kpala aku sorg n sorg lg nerd,, baru lngkap..hohoho

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

budak nerd macam spek besa2 tu kan. comel! haha.

GorengPisang said...[Reply to comment]

setiap manusia pasti ada kelebihan dan kekurangan..ada pompuan suke nerd people..dan ade suke the macho man. the rest, we can call them 'manusia terlebih'.kah3. yg pasti, budak pektikel mesti hati2 takut org laen suke. jahahaha

cik ungu said...[Reply to comment]

Aku rase broken semacam je ayat bawah tu. Bukan 'they' tu patut jadi 'those' ke? Yang korang pun anggukkk je kann!ahhh..!

*akibat gedik

cik ungu said...[Reply to comment]

khaifaiz : laaa nerd keee...mesti stok pakai seluar takat dada niehhh.

cik ungu said...[Reply to comment]

James : kau pun budak nerd? merempit je lebeh, ngaku nerddd..hakkedush!

cik ungu said...[Reply to comment]

Layar Lara : baguss setujuu!! sep!sep!

cik ungu said...[Reply to comment]

yeb : btol3! rasa baru hidup dlm drama ken?kenn.? ade budak pakai spek tebal sebelah kite bawak buku tebal2. stok tuck in baju atas pinggang.hohoho..
yg penting, dorang tak sombong n tak lokek!

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira : hah! kantoi pna ade pakwe nerd ehhh?? hohohoho

cik ungu said...[Reply to comment]

Gorengpisang : ayat awal2 tu mcm berkaitan, tetibe yg hujung tu mcm luar petala je! ape kene mngene ngan pektikall!haiyakkkk!

GorengPisang said...[Reply to comment]

tak paham pulak. tenuk jgk awk ni ye..kahkaskash

cHempaka dewi said...[Reply to comment]

hahaha!taw pon!hensem tapi otak takde tak gune gak!kang muke tuh dh makin lama makin burok!hahaha!

cik ungu said...[Reply to comment]

Gorengpisang : bahasa kamben mmg saye x paham larrr

cik ungu said...[Reply to comment]

cHempaka dewi : yeayy!betool! apa ada pada rupa! janji beriman! (lari tajuk skit~) sep!sep!

kawan cik ungu said...[Reply to comment]

inna akramakum 'indaAllahi atqakum