Wednesday, December 29, 2010

Malaysia menang, tapi kenapa ucap Tahniah kat aku ??






Bismillah 




Taknak cakap panjang. Aku copy-paste sebijik entri aku yang sebelum ni. Ade kat bawah. Hahahahaha!!!! Gila ahh... Terima kasih kepada kawan-kawan yang sanggup berduyun-duyun SMS aku serta YM semata-mata sebab nak ucap..



 "Tahniah fara!! Lawa Fahmi safe bola!!"



..Walaupun pada hakikatnya aku tak ada kena mengena langsung dengan hidup dan mati mamat tuh. Muahahahah!!! Sengal sungguh korang ni. Bikin aku malu-malu tenuk aja. 




Moral of the story : Ok, dah boleh simpan lampu laser masing-masing ye. Mekasehhh...







   

20 tindakbalas kimia:

nub said...[Reply to comment]

tahniah malaysia!!!!

cik ungu said...[Reply to comment]

nub : walaupun xleh gi stadium..huhhu

rj Etika said...[Reply to comment]

Fahmi itu hensem. Sekian. :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

tahniah rajagopal...

farasyaediela said...[Reply to comment]

tahniah fahmi .. ngee ~

cik ungu said...[Reply to comment]

rJ Etika : huhuhuhu..bettoolll~ tapi adore die sbb die mmg ade magnet sama kutub dengan bola! asek melekaattt je tangan die kat bola nuh.huhuu

cik ungu said...[Reply to comment]

Line : yeaaayyy!!! Tahniah Malaysiaaaaaaaaaaa!~

cik ungu said...[Reply to comment]

farasyadiela : Tahniah fahmiiiiiii!~kuang3..~

khaifaiz said...[Reply to comment]

Bru smpai Malaysia.. Puas tgk bola kt Indon mlm td

naza said...[Reply to comment]

hoiii..
tbe2 aku nmpk khairul fahmi muke sebijik ko..
adekah ini dikatakan jodoh???bahahahahah~
tettttttttttt die dh gf..nk wt cmnooo..keke

kazen muh yg comey (^,')v

Bambam said...[Reply to comment]

xabeh2 dgn fahmi die. angau dh ni angau dhhhh hahaha -___-

cik ungu said...[Reply to comment]

khaifaiz : sumpaahhh?????????Peerrgghhh!!! dasat lu bro!

cik ungu said...[Reply to comment]

naza : muahahaah!!kau jgn wat aku malu bleh takkk...wink2!~ tauuuu..gf die dah berkomen2 kat entri lepas2 daaa..miahaah

cik ungu said...[Reply to comment]

Bambam : dengki kannnnnnnn...tu laa..nak kat abang kamu,kamu tak bagik..miahahaha

khaifaiz said...[Reply to comment]

Hahaha.. wei ko tak tkt ker nti awek si apex tu marah.. Tak pasal2 nti kuar kat post dia..

cik ungu said...[Reply to comment]

khaifaiz : kuang3..hak alaa...kau terlambat la wehh..entri2 aku sebelum ni awek die dah selamat komen punn..dah siap jadi ruang chit chat kat bawah tu haaa...

bagi can la aku first time jadi peminat public figure malaysia.miahaah

Anonymous said...[Reply to comment]

Tahniah fahmi! hohoho *tak pasal2 betambah sorang lagi peminat dia kat cni* perasan tak nama kta ada fahmi kat blakang? kuang3 -nisfami- hahahaha

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

tolonglah ungu..sape tuh yg sms kau tuh..takpe2..atleast kau da notify si elia....hahaha..xdelah die nak sdeyh.kau bace entry baru elia.nora danish pun nk sweetheart2 si pami tuh ...giler nau.kalah mawi. tsufahmi.ngeng.hahaha...

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : miahahah. tau xpe. nora danish tweet masa malam tgh final tu kot. member kitorg tunjuk kat fon die. da jadi standard nora danish da aku skrgg..huwekk~miahahah

Anonymous said...[Reply to comment]

It's actually a nice and helpful piece of info. I'm happy that you simply shared this helpful information
with us. Please keep us up to date like this.
Thanks for sharing.

Here is my homepage ... cellulite treatment cream