Saturday, December 18, 2010

Khas untuk Khairul Fahmi si gol keeper Malaysia






Bismillah










"Weh Fahmi,

Aku macam minat kat kau la. Agak-agak kau minat kat aku tak? "








 
Ehh mane ade garang, Dgn aku dia lembut jek.


 
Ni time aku teman dia training



Gambar dari simpanan peribadi aku. Sila ber-syakwasangka
.








Moral of the story : Member-member yang baca entri ni, terasa nak terajang aku tak.?

55 tindakbalas kimia:

Nurul Suraya said...[Reply to comment]

terbaik lah fahmi....cik ungu bf xjelous ke...hehe

eqacashperlala said...[Reply to comment]

ouh! saya jeles
hehehe! :p

azhar said...[Reply to comment]

muka ala2 jepun mamat tu kan...hehe

m_aizat said...[Reply to comment]

aku terasa seperti ingin membuat sepakan lencong ala roberto carlos kepada cik ungu ini.. hahaha~

syrupmasin said...[Reply to comment]

haha..tergelak guling-guling kejap :D

cik ungu said...[Reply to comment]

Suraya : terbaekklah fahmi!!hahaha..
bf jeles??takde maknenyeeeeeeeeeeeeeeee

cik ungu said...[Reply to comment]

eqacashperlala : ehh mane bolehhhhhhhhhhhh/..maen jauh2..shuuh2..miahaha

Bambam said...[Reply to comment]

gataii~~

cik ungu said...[Reply to comment]

azhar : tu la pasal kan..banyak sgt tgk cite jepun la tuu

cik ungu said...[Reply to comment]

m_aizat : lakukanlah sepakan ituuu!sesungguhnya fahmi akan menepis dengan jari kelingking! hahaha..
(hiperbola gila..)

cik ungu said...[Reply to comment]

syrupmasin : helehhh..dengki la tuhhhhhh....buruk betul skil gelak kamu!huh!

cik ungu said...[Reply to comment]

bambam : heklehhhhhhh jelessssssssss..hahahahah

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

hayamak.. arini dorg men defend jek loo...
wahaha.. dah siyes ni.. susah la fahmi ni jage gol pasni.. ade aura makcik ungu gangu.. ahak

Freaky F said...[Reply to comment]

malaysia boleh..posisi plg ssh klo jd pemain adalah keeper dgn defend..

James Buns said...[Reply to comment]

aku tlong jawab bagi pihak fahmi:

Hah! kau minat aku ke? aku harap dapat tangkap kau dengan tepat dan sepak ke tengah padang bola(clearen).

kah kah kah.

cik ungu said...[Reply to comment]

Line : haishh..mane plak susahnyee..pasni lagi la hebatt..tepis bola pun main hembus2 ikut hidung je haa...

cik ungu said...[Reply to comment]

Freaky : tau xpe...terer kan bf saye jage gol?

cik ungu said...[Reply to comment]

James : fahmi baru msg aku ni. die kate nanti die nak terajang kau masuk gol sbb wat pitnah.hahaha

Nazirul said...[Reply to comment]

haha.hati-hati.dia dah ada makwe

cik ungu said...[Reply to comment]

Nazirul : alaaaaaaaaa...baru nak berangannnnnnnn!!!

Shikin said...[Reply to comment]

setakat mak we je..apa kisah nye..bukan salah kalau stkt nak ngorat..tu pun kalau dia minat kat cik ungu lah...

cik ungu said...[Reply to comment]

Shikin : akak nii..ayat awal tu da wat saya semangat dahhh..tp ayat akhir tu bikin spoil laaaaaa.wooooooooooo..

hanafijaafar said...[Reply to comment]

okeh kak, nanti set tarikh jumpe mak bapak ye. kita kawenkan je trus akak ni, tau akak ni dah lama berhajat sampai muka pun jadi ungu.

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

hahaha...hoiiiiii...gtai nmpak ungu!..cube kalo fahmi ade belog....musti kombang kompis idung..miahahha...weh, mak ak minat die gaks ...siap pggil ankanda..bile mase die jadik adik ak ntah...haha....adik okeh sbb die 21 ak 22...tapi muke die cam bapak org da..sabau jela...=p

cik ungu said...[Reply to comment]

hanafijaafar : eh boleh ke? ni dah masuk zon malu-malu itik nie..tolong2..tolong lah kawenkan kami..miahahha

cik ungu said...[Reply to comment]

eiykin : Alaa..die pun pangkat adeq aku, tapi apelah ada pada umur kan..err...akekekke..

taste mak kau ngan aku memang ade kelassss..!~

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha! perasan gak u ni eh. tapi macam hensem jugak fahmi tu. hahah!

hanafijaafar said...[Reply to comment]

akak boleh mulakan usaha dengan bukak buku panduan telefon. cari nama dia kat setiap negeri punye ye...

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

http://jejariruncing.blogspot.com/

aku ase apex fahmi tuh tiada belog utk die balas ko nye curahan hati ni ungu...

kah3..tp nie ha belog awek si apex tuh...dan2 jew glamer u ols.....(gedik lak ak ase bile ade u ols kat ctu) hihi~ :D

mr shah said...[Reply to comment]

mengapakah die terkangkang sebegitu??hahhah

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira : hahahaha..yang penting die tepis bola gune jari kelingking ok!

cik ungu said...[Reply to comment]

eiykin : weeeiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!ko nie bikin jiwa aku parah laaaaaaaaa!!!hakkedushhhhh!!!!

cik ungu said...[Reply to comment]

hanafijaafar : eishh..setakat buku panduan telefon tuu,apeeelah sangatt..sedangkan lautan api pun sanggup kurenangi...(macam hareemmm..)

cik ungu said...[Reply to comment]

mrshah : tu bukan kangkang laaa..tu sesi warm-up tuu..haishhhh

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

hahaha..xpe ungu, awek die bangga jew rmi minat kat cowok die...ahhaha....owh2..sabau jela ko nih...alaa..hanis zalikun pun minat si apex nih kalo ko nak tahu...hikhik...

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : ahh aku taknak tau sape minat die..sume nak rebut tu! miahahaha..aku kasik kau glamer kt entri aku haaa...

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

hahaha....ala ko nie pepel....lek ar..bru mkwe...hehee.....

Elia Si Jejariruncing said...[Reply to comment]

i looked at my traffic source and it leads to this link..huhu..korg nyumpat saye ye.. huhu.. btw, tak tau lak sy ada madu br..huhuhu.. kidding=p

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : haa..kau tengok sape komen bawah kauuu..hambekkk!!nak sangat glamer kannn...miahahha

cik ungu said...[Reply to comment]

Elia : haa..sila pukul semua commentor2 di atas. Dorang semua hasut saya suruh goda pakwe awak.. (astaghfirullah....*geleng2)..miahahhah!!!


*madu? aisehmenn... tak romantiknyaaaaaa..!akekeke

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

elia: kami x ngumpat la..sje2 je ni ha.hee...sori tau kalo trasa,,hee,,,main2 saje..haha,,,agipun suke bce belog awk itoo..kelakar sje crite kamu ngn si apex...haha...nauzubillah la ungu nie nk bmadu ngn awk.haha


ungu:elia lah glamer.aku ngn ko x.bwk2 la mngucap.hahahahah :D

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : hek elehhhh..ayat cover line gilaaaaaaa....hakkedushhh!!!


ahhh!!x kiree..aku tetap glamer!

p/s : kau nak autograf aku? sila amek nombor giliran ye...ehem~

Elia Si Jejariruncing said...[Reply to comment]

huhuhu..tak terasa pon.. korang ni funny la..best2=)

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

wei siyes ar kelako.cube ko bace...kesah drg x skema lgsung.hahah...yela2 ko nk sgt glemer.hambekkk....ambek ape aku pun tatahu.hahah.

p/s : dari amik otgraf ko baik haku amik otgraf kumpulan ungu.aku minat si pasha ungu tu.hahahahahah

cik ungu said...[Reply to comment]

Elia : Eiykin tu memang funny ponnn. Die memang part time jadik badut kat fun-fair. kan eiykin kann?kann??

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : alahh..aku suke ungu, sebokk nak minat benda2 ungu jugakk.kau saje je kann..dengki je kejenye pada diriku..ahh!


*emo lak sejak2 dah tau aku bermadu. muahahaha!~

Shikin said...[Reply to comment]

jangan duk sebut..madu..tu..bermadu sungguh baru tau....kak nasihatkan cari je yg takyang kongsi tak sakit jiwa berebut...
bulan ni je akak dpt dua berita kawan akak yg bermadu ..dah pecah rahsia...pening juga nak nasihat..inilah keja kaunselor..
takkestadium tengok bola kah..Malaysia lawan Indon...???

Elia Si Jejariruncing said...[Reply to comment]

eiykin: huhuhu..kami memang tak skema.just a normal human being..

ungu: tak baik ckp eikin badut.. cian dia

shikin: tu la kak..mintak simpang byk2 sal madu ni..xnk la brkongsi kasih..

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

@elia: ta payah la...padahal ungu lah joker sebenar dlm citer batman tuh...die coverline ckp sy badut parttime pule..hahaha....die lah yg funny.sy tidak.

@ungu:kau nie mmg lah joker teragung paham!hahaha....kau nih.satu2nye bnda ungu yang aku minat ialah pasha ungu.yg kau mahu rebut juge kenape.hahaha

amir said...[Reply to comment]

erk..

*muntah

cik ungu said...[Reply to comment]

shikin : adoi..aoi..adoi..akak..usah..usah disebut benda yg melukakan...nanti parahlah jiwa..


*ada gaya penulis lirik x?

cik ungu said...[Reply to comment]

Elia : baeklah! sy menjadi insaf! *tunduk....


*kirim salam wink2 kt pami..wawawa..!~

cik ungu said...[Reply to comment]

eiykin : lagi satu ungu yg kau minat gila adalah cik ungu kan?kan?...

sudah la..jangan nak malu2 mengaku kau peminat aku..

lalala..~

cik ungu said...[Reply to comment]

amir : pegi jauh2..pengotor~

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...[Reply to comment]

ahahaahah... terasa digeletek oleh cik ungu