Monday, December 6, 2010

Jauhkan keLucahan itu dari aku !



Bismillah




Ok. Nice and short je entri kali ni. Just nak kongsi pengalaman lucah.
Semalam, kitorang satu family tengah jemaah Isyak. Jadi budak berumur setahun 2bulan, Iman , mainlah sorang-sorang terbogel-bogel dengan pampersnya. Duk lari-lari keliling kitorang yang tengah solat ni.



Iman tergaru-garu pampers dia. Pap! tertanggal sebelah pelekat dia. Lari lagi. Pusing-pusing. Pastu Iman landing betul-betul depan saf perempuan. Memang tabiat dia duduk dekat tempat orang nak sujud jugak! Dia duduk la depan kitorang. Mulut pulak bising je. Sumpah memang tak khusyuk betul. Aku dah cuba tahan sehabis baik da solat aku tu, tiba-tiba mak aku kat sebelah kiri aku hilang. Owh, dia da pusing belakang tergelak-gelak. Habisss...



Tiba-tiba angah aku yang kat kanan pun hilang. Terdengar dia gelak-gelak. Wassalam. Secara automatik, aku pun jadi gelak jugak dengan apa yang diorang gelakkan. Habis. Jemaah kami sumenye jadi wassalam. Gila..

Iman pulak terpinga-pinga. Langsung tak rasa bersalah bermain-main alat sulitnya dengan tangan depan kitorang.



Ayah dan abang Krol aja yang tegar menyelesaikan solat jemaahnya. Sebab jenayah yang Iman buat tadi berlaku di belakang diorang. Allah... Tuhan, ampunilah kami yang lemah ini.




Tolonglah.......~






Moral of the story : Susah nak jaga budak kecik kalau tengah solat. Tadi baru je kena. Aku sujud, tiba-tiba tak boleh angkat kepala. Owhh.. Iman landing atas kepala aku. Canteekkk....




36 tindakbalas kimia:

khaifaiz said...[Reply to comment]

haha.. godaan2

yEb said...[Reply to comment]

muagagagagag~ aku ada pnglaman nih.. haha, tension, nak marah xleh, geram ngn nasib sniri kn..

cik ungu said...[Reply to comment]

khaifaiz : *tunduk....godaan2.....

James Buns said...[Reply to comment]

ish...dlu dia yg pesan sama gua..

jgn buka aib.

ho3...

ngatkan kau kata dekat aku..jauh pada blogger lucah.. hahaha

cik ungu said...[Reply to comment]

yeb : tau xpee...nak marah x sampai hati lakk...miahahah..pasrah!~

cik ungu said...[Reply to comment]

James : aahhh!Iman dimaafkan! die belom baligh! lagipun die comel pakai pampers. kalu lu pakai...tolonglahh..~

enaz weeweet said...[Reply to comment]

haha . bole pulak =='

Eda said...[Reply to comment]

huhu...kanak2 mmg begitu..

kalau saya bentangkan sejadah lagi satu kat sebelah, pastu suh anak buah ikut pe yg kita buat..=)

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha! nakal btol budak tu. lainkali kalau u nak solat, ikat budak tu so dat die x bole gerak dah. haha.

cik ungu said...[Reply to comment]

enaz : tau xpee...huhuhuhu

cik ungu said...[Reply to comment]

Eda : da cuba da pendekatan tu, tapi die tak nak sejadah sendiri. dia nak sejadah kita jugak!!

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira : betoollll...ingat nak wat gitu jugak. tapi nanti dia gigit i pulakk. cedera parahh..

Aoi@riena said...[Reply to comment]

haishh..budak2 sekarang.. ape la nak jadi...
maka dengan itu, marilah kita sama2 berhijrah (xde kaitan ngn entry)..
salam maal hijrah~

Bambam said...[Reply to comment]

hahaha. nakal gile!

Yellow LEOpard said...[Reply to comment]

hahaa..godaan..godaan..

hanafijaafar said...[Reply to comment]

ya, pendaratan itu disempurnakan dengan penuh bakat...

Encik Luncai said...[Reply to comment]

sangat nakal budak itu..

cik ungu said...[Reply to comment]

Aoi@riena :elelee...taknak ngaku lak kamu dulu cmtu gak an?an?hahaha..

*yaa..slmat maal hijrahh...(layann....)

cik ungu said...[Reply to comment]

Bambam : dan sebenarnya memangg!!

cik ungu said...[Reply to comment]

Leo : tau xpe..berat tu dugaan tu untuk orang lemah cam saye..ngeehhh!~

cik ungu said...[Reply to comment]

hanafijaafar : canteeekkk.....itu diaaa..bakal pilot negaraa...

cik ungu said...[Reply to comment]

Luncai : tu la pasal... *geleng2 kepala...

chairooL ruLez said...[Reply to comment]

hahahaha....nak genge dgn dak iman ni boley .. ? ngahaa...ending yang best tuu....

cik ungu said...[Reply to comment]

chairool : dipersilakan. tu pun kalau kamu selamat tak kena geget.

Asyraf Hamasaki said...[Reply to comment]

iman sangat comel :-)

cik ungu said...[Reply to comment]

Asyraf : of kossssss..tengok la ciksu diaa..miahahahha

sekamar rindu said...[Reply to comment]

salam...

saya dpat bayangkan iman yang comel..:)

dan lasak..:)

follow ur blog..

cik ungu said...[Reply to comment]

sekamar : wslm wbt. huehuh..sila bayangkan comel dan ganas.huhuhu..thanx~

Aoi@riena said...[Reply to comment]

huuu~ smpai ati u.. kecik2 dulu i baik tau.. u je taktau...uhuks.. bye~ (majuk 10 ari 10 mlm)

cik ungu said...[Reply to comment]

Aoi@riena : sampaiiiiiiii.. majuk? ah gi maen congkak tu..nti i pujok..miahhaha

Natasha Farina Arifin said...[Reply to comment]

hi dik my name is tasha..jadi mangsa kejadian budak 2thn?hehehehe..ngerrriii tuh...hahaha!
care to follo my blog at http://sharemyloves.blogspot.com/
thx dik

cik ungu said...[Reply to comment]

natasha : yeszaaa sis!~ will do! thanx ya~

Liquid said...[Reply to comment]

hee biase la anak buah incek liquid pon cmtu.. tp dh hbs solat tu habis la die kene debik hahaha

cik ungu said...[Reply to comment]

Liquid : huehuehu...memanggg! best gile cubet pipi die.hohhoh

ohujan said...[Reply to comment]

sokong!

cik ungu said...[Reply to comment]

ohujan : apakah yg anda sokong neh?? turun dr langit ke ni?oo patut la..hujan kan..ngehhh!~ yeay~