Wednesday, December 22, 2010

Aku yang frust!





Bismillah






Aku kat ofis di kala pagi yang hening ni. Hajat di hati nak berak, tapi rasa tak selamat je berak kat sini. Nak jugak berak kat toilet kat rumah. Gila apa nak ulang alik balik Shah Alam semata-mata nak berak. Ape aku pengotor sangat nehhhhhhh!!!



Pagi ni baru ada masa nak bukak blog. Baru ade masa nak reply komen (Tak rasa menggelabah dan bajet Britney Spears kah aku cakap camni?). Tapi hati aku remuk redam dek angkara komen Eiykin yang mendedahkan siapa awek Khairul Fahmi aku (dah jadi ex! ;p). Kau memang dengki kan!! Walaupun Hanafi Jaafar cuba memberikan aku buah dada fikiran yang tak berapa nak bagus sangat, terima kasih kerana menyokong saya. Saya terharu.



Aku dah bazirkan 10minit waktu bekerja. Tidakk!! Aku nak jadi pekerja berdedikasi!!!

Jadi tak gaya kecewa aku?


Kroohh..kroohh...!~     





Moral of the story : Jangannn cubaa merayu lagiii..
takkan ku ulangiii berchenta denganmuuu....






26 tindakbalas kimia:

James Buns said...[Reply to comment]

ayat mana kau guna pakai buah dada pemikiran ni..

gila hiperbola+ berbau lucah.

hahaha..

jgn risau..

try cari keeper indon tgk..kah kah

cik ungu said...[Reply to comment]

James : kau dengki sebab BM aku dapat A1 kan???

Ahhh..taknak keeper indo. Walaupun aku ade darah jawa, aku nak malaysia gak.miahahha

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha! gedixnya statement! iye, i pun suka berak kat toilet umah. kalo bole mmg nak tahan seminggu! haha.

naza said...[Reply to comment]

heiiiii~
amboi2..hahahahhaha
weh dh praktikal kaaa????
praktikal kt na???
rskn...ngeeeeeeeee~ ;p

-kazen muh yg chumel (^_^)v-

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

kahkah ungu...ak bukan pe..ak tamo ko kuciwa jew..dats y aku ckp awalawal pd ko..sebaik aku jumpe..kih3....statement taleh blah.hoi ko x cube komen2 kat belog awek die ke...nie kompem2 ko sudah like page khairul pahmi...xpe2...ko cube test idlan talaha plak la.tapi ko cube tanye encik google dulula..mne tahu die punye awek ade belog jugek..kih3..pnjg gilak komen ak

nub said...[Reply to comment]

mcm lirik lagu..hahak

iKhRam said...[Reply to comment]

cik ungu yg paling sempoi yg pernah saya jumpa..
siap nak citer berak2 kan..
toilet rumah la antara toilet yg plg best kat dunia... hahaha.. saya memahaminya

cuma yg tak faham kes cinta yg leney kurang cam lagu yuna tu..

relax ar..!! ada la yg best utk cik ungu.. yg mungkin sama suke berak kat toilet umah sendiri..
hahahaha..

hope enjoy k?

yang benar
ikhram

hanafijaafar said...[Reply to comment]

jadi jugak la muka kecewa tu, lagi2 part mata dgn mulut selebet bajet frust menonggeng tu.

Halia Kentang @ Annpaan said...[Reply to comment]

be strong dear
:)

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira : babe!lenkali kalu u nak berak kat umah, roger2 i ok!nak tumpang!hahaha

cik ungu said...[Reply to comment]

naza : haaa..mane leh btau aku pektikal katnee,.nanti kau kikis elaun aku habislaa!!miaahahah

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : wehh!!!!awek die komen aku seyyy!! ni sume kau punye pasaallll!!hahahah!abehlaa..japgi ade kes tarik-tarik rambut la ni kanggg!

p/s : cik awex khairul fahmi, sila marah eiykin, die yg suh saye ngorat pakwe kamu. muahahha!!

cik ungu said...[Reply to comment]

nub : yg bawah tu mmg lirik lagu dangdut. (kantoi lak layan dangsut sorang-sorang kat bilik kan)

cik ungu said...[Reply to comment]

ikhram : mestilaahhhh..berak itu salah satu nikmat dunia ok!!muahahha

ekhh..takpelah inchek ikhram..biarlah saye pergi membawa hati nan lara ini~

cik ungu said...[Reply to comment]

hanafijaafar : haa..jadi kan muka kecewa tersebut?

PERHATIAN : berminat ingin mencari pelakon? Hubungi saya sekarang!

cik ungu said...[Reply to comment]

Halia kentang : tertinggal lak komen awk.miahaha.. asemen..gaya komen macam saye ni frust menonggeng plakk..tidakkkkkkk...!~

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

xde mknenye...nie musti die google nme apex then kua ko nye entri..haa..bukan salah aku. bukan salah aku.*muke inesen* hahaha...

p/s/s: awek khairul pami, sy suh die ngurat idlan talha...haha

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : haa..glamer dah aku niee..naiktaraf jadik madu awek khairul fahmi..muahaha..


p/s : pssttt...sape idlan talha??huuhuhu

Elia Si Jejariruncing said...[Reply to comment]

huhuhu..idlan lagii la tak available. dia dah kawin. baru je haritu. 25hb ni sanding..bertambah kecewa la cik ungu kita ni..huhuhu. sbr ye..'p

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

ungu, kau mmg tgk bola dgn niat utk tgk golkeeper je ke.haha...adoi..baek ko search skrg sape idlan talha.aku gelecek laju2 kang.hahaha~

cik ungu said...[Reply to comment]

Elia : yelaaa2..dan2 la sume orang dah kawin plakkk!!

*lari gi Azerbaijan..ngajuk!

cik ungu said...[Reply to comment]

Eiykin : hoiii..aku nak gi tengok bola sebab aku adalah pembantu inchek khairul fahmi ok. Kami akan sama2 safe bola bawah gol. Bersatu teguh!!


Elia : takde2..saye menabur fitnah semata-mata..ngeee...!~ :D

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

@ elia: yeke..dah tue sape je available...bg la sorg dua kat cik ungu kite nih.hahahaa pasni kan kalo malaysia bjaya kalahkan indon lepastu xde satu gol pun yg indon dpt masuk, silap2 bleh dpt dato' si apex tuh.amacam?=p


@ungu: plak daaahhhh...amboi brani2 ko ckp mcm 2...xpernah lak aku tgk ko ade..oh ko invi ea...patutla bola xpernah masuk gawang gol kalo apex yg jge.ko upenye tukang tepis2 .thniah ungu..thniah...ko patut dpt gelaran dato'.hahaha=p

Elia Si Jejariruncing said...[Reply to comment]

tak pasti la..bila tnya apex dia kata ada.tp xnk bgtau sape..takut i caras ke ape tah

Eiykin Sshi said...[Reply to comment]

amboi siap takut caras lagi.hiks..takpela elia.hehe,,,xpela kim slm pd apex yer.ckp kat die mak sy pun suke tgk die main.cool.duk pggil die anknda2.haha.. kawen jemput la blogger2..sy pun kelantan jugek.hahahaha =p

hafisvr4 said...[Reply to comment]

nak join leh, jgn kecewa xde gunanya huhu