Friday, December 3, 2010

Aku tak reti ... Sorry~

Bismillah





Aku dah lama nak post benda alah ni.Lepas terjun terjah blog inchek hamzah ian baru aku teringat pasal ni.Rasa bersalah sangat kepada member-member blog yang ada tag-tag aku. Aku pernah sekali je kot jawab soalan tag. Alaaa....rasa macam kejam pulak kalau tak jawab. Tak kesah la aku ditag sebab memang diingati (owh kau perasan habis bolehh??) atau ramdom je pilih. Yelah sebab kalau dah kena tag, nama korang dan link blog akan ditulis kat blog member yang menge-tag tu. Jadi kira macam promote blog jugak,kan. Aku mintak maaf sangat-sangat wahai kawan-kawan yang pernah tag sebab aku tak jawab.


Kalau yang sudi bagi award terus direct kat aku tu thanx banyak-banyak ye. Aku faham la kesusahan korang buat award dan berterimakasih sangat-sangat ehk! Serius! Tapi yang bagi award sekali dengan tag tu, memang aku kebas je award tu tapi tag anda terhenti di sini! (owhh..kejinya perangaii!!) Tapi address untuk award yang bertag tu aku provide sekali la kat caption. So nak carik tag lawa, boleh pergi address tu. Tapi bahagian yang korang boleh carut adalah, korang kena taip address tu kat google la, sebab tu bukan link terus. Tau tak aku tak reti nak amik award letak kat sidebar tapi boleh link!! (Jangan gelakkan aku. Serius aku agak bangang untuk kes ini.) Aku tak kesah siapa-siapa nak ambik award kat page aku, boleh klik slide award kat sidebar, aku tak kesah. Entah berfungsi entah tak menatang slide tuh aku pun tak sure. Jahil gila,kan? Dan aku rasa aku lagi suka letak dalam slide macamtu. Sebab aku perasan buat macamtu macam kemas sikit. Perasan la katekan..


Sekali lagi sorry banyak-banyak ye korang. Em, dan satu lagi, aku mintak maaf la banyak-banyak awal-awal sebab tak pernah nak buat award. Bagi aku tak kira lah korang follower first ke, ke-28, ke-100 ataupun ke-1000 (harapan taknak tinggi lagiii!!), aku appreciate korang. Tapi aku salute lah kepada mereka-mereka yang rajin nak create award, teruskanlah selagi mampu. Dan yang bagi award tu, sebenarnya korang tolong menggembirakan hati orang lain. Termasuklah aku. yeayy!~ *tepuk tangan!~



Moral of the story : Mak sayang anak-anak mak sama rata. Maafkanlah mak yang begini ~ *sedu2...~



22 tindakbalas kimia:

d 4 dahlia said...[Reply to comment]

dr awl smpai abis mitak maap ye..bek mitak duit.haha.yelah2 beta maapkn cik ungu yg xberapa nk ungu ni.banyakkn lg kaler ungu ye cik ungu,haha.

khaifaiz said...[Reply to comment]

sempena ngan entri ini juga.. khai nak mintak ampun dan maaf sbb x pnh nk jwb tag.. kecewa bila tag aku diperkotakmanciskan.. ekeke

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

haha! ngek ngok! tak kesah lah. tag tu pun nak penuhi syarat je pun babe! :)

James Buns said...[Reply to comment]

gua bersalah sebab tak gemar bermain tag-tag.

ah bunyi mcm lucah.

ulang lg skali.

tag-tag!

dem lepas ni buat buat kalau org tag.Sebab dia tidak melibatkan teoram pitagoras

yEb said...[Reply to comment]

haha,, kal0 aku plak bkn x reti, mls nk ambk..reward k tag ke..kal0 aku rasa nk ambk bru ak ambk..

cik ungu said...[Reply to comment]

dahlia : huhuehu..insan berdusa cam saya ni mestila kene mintak mahap haaa...

cik dahliaa..ungu tu dalam jiwa saya...(menggelabahhh...!)miahahah..

cik ungu said...[Reply to comment]

khaifaiz : dah agak kau memang pemalas mcm aku jugak. miahahahha...

*oihh..cam kenal ayat tuh!!

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira : babe!bukan u je tauu..kepada semua orang sebelum ni yang tak terbalas tagnya tu memang kupohon restu ayah bonda..merepek lagi..hahah

cik ungu said...[Reply to comment]

James : wa tau lu pakar matematikk..tensi gila la..da la wa ni math tahap kubur je..

cik ungu said...[Reply to comment]

yeb : haa..agak lebeh kurang sama la tu. alasan utama adalah malas. tapi selepas diolah-olah ayat tu bunyiknya macam sopan skit la kan.miahahah

tiqaa said...[Reply to comment]

wa pun same. bape ketul je tag && award yg wa publish kat belog. asyik terlupe je. aiyak!

cik ungu said...[Reply to comment]

tiqaa : huhhuh..tu sampai tahap terlupa tu memang sah berkoyan-koyan la dpt tuhhh..gila ahhh!huhuhu

Anonymous said...[Reply to comment]

alaaaa...dah bersalah buat2 mntak sory plak..kalo xreti tanye pakar2 seperti saye neh..sombong ngat xmboh tanyeee..sakit jiwa kan kan?

cik ungu said...[Reply to comment]

Anonymous : nak terajang awk laju2 kat usus besar aci x?

Anonymous said...[Reply to comment]

alah..buat2 garang plak tuuuu..sebat kat sereblum ngan serebrum kang haaaa..kaki pun leh angkat takat buku lali je nak ckp mcm gengster..akekekeke

hanafijaafar said...[Reply to comment]

akak ini ganas dow.......

M I A J A M A L U D D I N said...[Reply to comment]

hahaha.. the best! sama. kahkahkah

cik ungu said...[Reply to comment]

hanafijaafar : hidup kene ganas walaupun anda penari ulek mayang sekalipun..paam? xpaam? xpe..aku pun xpaam.

cik ungu said...[Reply to comment]

M I A : samaa??yeaay!sep!sep!

cik ungu said...[Reply to comment]

Anonymous : haa..kang ugut nak wat cm malam aritu kang haa,...

Anonymous said...[Reply to comment]

bagusla entri ni..mintak maaf tu kan baekk..

hanafijaafar said...[Reply to comment]

ulek mayang tu ganas la kan? tak eh?