Sunday, October 31, 2010

Letak title sendiri...Aku pun tak tahu


                                                    


Bismillah


Yuhuuuuuuuu....Haritu berjalan lagi. Dinner kat IKEA. Alah..mesti korang tau pasal meatballs n chicken leg kat situ,kan. Acan telah mempengaruhi aku supaya makan kat situ. Haa..kan dah menyesal sebab makan banyak. Bila banyak jadi gemuk. Bila gemuk? Teettt...~






Sedappp...!~ Moral of the story, makan lah kat sana. Mahal sikit tapi ok la. Plus, jangan makan pasta dia..sungguh tidak enak! Tomato semata!  Gambar makanan sikit pun takde kan? Memang! Memang tu niat aku pun! Hahaha! Keji tak? Ahh..

7 tindakbalas kimia:

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

i suka gile meatball ikea tu. sedapp sgt! xkan gemuk la dear. u mantain lagi tau. :)

cik ungu said...[Reply to comment]

wa3..tolonglah kata i kurus sentiasa..sekadar megambik hati pun xpe.huhu..eyt!Gudluck final!~ Esok ade paper..tak reti2 nak study..duh~

asfira aminuddin said...[Reply to comment]

thank you! u pun good luck jugak! hey, pegi study! hihi. i punye paper lama lagi. so bergembira sekejap! belajar tau dear! :)

Syla Rosli said...[Reply to comment]

nice blog dear..

flw me too at
http://lilysiwangi.blogspot.com/

thx :)

cik ungu said...[Reply to comment]

asfira: owhh..eksen eh paper lambat lagi..nantikanla kemunculannya..wa3


syla: thanx sis~ i will. :)

cik as said...[Reply to comment]

cik ungu berat bape ea? cik as tengok slim n sweet jer tu...ideal dah,,,menawan g2...:)

cik ungu said...[Reply to comment]

cik as : hahaha..saya nampak saje ringan, tapi sbrnya sangat berat ok!! average 48 ke 49 laa..hoohoo...berat bukan?kuang3~